איך לסרוק תמונות ישנות?

גם לך בבית יש אלבומים שאינם בשימוש יומיומי. ואם לא אצלך, אז בטח אצל אחד ההורים, או אצל הסבתא, או אצל הדודה.

אלבומים הם אוסף זכרונות יקר מפז, אך היום, בעידן הדיגיטלי שאנו חיים בו, אוסף זה לפעמים יכול להוות בעיה כשרוצים לקחת תמונה ישנה ולהעלות אותה לרשת. אז אילו אפשרויות עומדות בפניכם כשאתם רוצים לסרוק תמונות ישנות? ריכזנו לכן את כל השיטות עם היתרונות שלהן – אבל גם החסרונות. בואו לגלות:

סריקה באמצעות סורק

סריקה באמצעות סורק היא דרך שמקובלת בהמון מקומות למטרת סריקת מסמכים. עם זאת, ישנן המון בעיות בפתרון זה, אם תבחרו להשתמש בו: קודם כל, צריך למצוא סורק. לא בכל בית יש סורק, ולא תמיד במקום עבודה זה מקובל להשתמש במוצרי החברה. אמנם יש לעיתים מקומות שנותנים שירותי סריקה – כמו ספריות למשל, אך הדבר כרוך לרוב בתשלום כספי סמלי ובהגעה במיוחד למקום הסריקה. בנוסף, גם לאחר הסריקה יש בעייתיות – לעיתים התוכנה שסורקת את התמונות תהיה קשה ומסורבלת, וייקחו כמה ניסיונות כדי להבין כיצד לתפעל אותה, בהנחה שאין איש צוות שיעזור. ולאחר מכן – לעיתים תגלו שהתמונה בכלל לא איכותית, ומטושטשת ללא יכולת לראות בצורה חדה את הזיכרון הכל כך יקר שלכם. לכן, כדאי לחשוב פעמיים לפני שבוחרים בפתרון זה.

סריקה באמצעות הטלפון הנייד

הטלפון הנייד, לעומת מכונות הסריקה, הוא מכשיר שיש כמעט לכל אחד בימינו אנו. עם זאת, יש עדיין הבדלים גדולים מאוד בין מכשיר למכשיר – גם ברמת התפעול, שכן לא כולם יכולים לסרוק את התמונה בצורה הברורה ביותר, ללא צל, ללא טשטוש ובחדות הרצויה, וכן ברמת החומרה של המכשיר, כי לא כל מכשיר נייד מגיע עם מצלמה טובה ואיכותית. בנוסף, אנשים מבוגרים יצטרכו לרוב עזרה בתפעול המכשיר שכן הטכנולוגיה משתנה ללא הרף. לכן יש לחשוב למי מתאימה האופציה הזו בנושא סריקת תמונות.

ליצור קשר עם סרוקותי

סרוקותי הופך את סריקת התמונות לתהליך שאפילו לא דורש מכם לקום מהספה – אוקיי, אולי לקום מהספה כן, אבל רק לפעם אחת. התהליך שלנו פשוט – אתם יוצרים איתנו קשר, אנחנו מגיעים עד אליכם כדי לאסוף את האלבומים ולתת לכם תעודת משלוח, ואז אנחנו מיישרים ומנקים את התמונות בסורק מיוחד ומעלים לענן את התמונות הרצויות. בסיום התהליך אנו כמובן אורזים את התמונות במסודר ומחזירים לכם את האלבום כדי שתוכלו להנות ממנו גם בעותק פיזי.

אז למה אתם מחכים? צרו איתנו קשר >>